Over Innovador

Maatwerk in Schakelmateriaal

 

Innovador introduceert exclusief op de Nederlandse markt maatwerk in schakelmateriaal uit de productseries van Fontini, Font Barcelona, Arturo Alvarez en Pott.

Het gebruik van hoogwaardige materialen zoals porselein, hout, koper en geborsteld staal maakt dat u met de producten van Innovador een echt uniek product in huis haalt. De verschillende series onderscheiden zich in vormgeving, maar het gebruiksgemak en de kwaliteit zijn gegarandeerd.
Daarbij heeft u de vrijheid om diverse funties te combineren binnen een uniform design.

Voor elke omgeving en voor ieder interieur is er een product dat aansluit, modern, strak, nostalgisch, tijdloos of specifiek maatwerk.
En betreft het een enkel element of een veelomvattend advies, wij bekijken uw vraag met aandacht.

Baanbrekende en vernieuwend zo omschrijven wij de producten met een oplossing voor ieder ontwerp en elk interieurs, dat is de kracht van Innovador.

Als u bij producten een selectie maakt van de artikelen waarvoor u een offerte wilt ontvangen dan zorgen wij dat u deze zo spoedig mogelijk ontvangt met de actuele levertijden of voorraad status. Voor vragen staat het altijd vrij om te bellen op 06-19823991 of om te mailen naar sales@innovador.nl.